Dr. Rohana & Badrul Zaman – Wedding Photography Highlight (Nikah), Seremban

wedding photographer serembanjurugambar perkahwinan seremban

Majlis pernikahan Dr. Rohana & Badrul, Seremban 2

Bismillah, alhamdulillah majlis dan assignment as a wedding photographer berjalan dengan lancar =) Tugasan jurugambar perkahwinan pertama untuk tahun 2019 hehe. Terima kasih Dr. Rohana kerana memberi kepercayaan dan menjadi client yang sangat²  mudah berurusan.

Majlis pernikahan diadakan penuh ringkas dengan dihiasi suasana kekeluargaan yang penuh ceria dan bahagia. Jarang nak jumpa majlis di bandar dengan mood rewang, hanya sewa kemah meja kerusi dan peralatan. Masak sendiri, crew dari family sendiri. Family bonding sangat terserlah. Kudos!

Majlis persandingan turut diadakan pada hari yang sama. Senang. Selesai semua satu hari. Penat pun sehari sahaja. Kami kalau ada request wedding photography 2 majlis (nikah & sanding) dalam 1 hari confirm akan bagi diskaun sebab anda sebagai pengantin/client dan kami sebagai jurugambar perkahwinan pun dapat jimatkan kos =) Cuma penat dua hari tu terkumpul dalam satu hari lah. Hehe.

Okay boleh bookmark page ni dan subscribe email dan share di social media sebab kami akan share lagi gambar majlis persandingan pula.

Thank you in advance bagi anda yang telah like & subscribe FB Page Anan Amri Photography 

Sebarang pertanyaan jangan segan², boleh terus isi form di bawah =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *