Studio – Nubhan AF6

Bismillah,

haritu dapat tugasan ni, shoot Nubhan AF6. Baru nak dapat peluang nak kemaskini. Lokasi penggambaran di enchantedStudio di seksyen 9 Shah Alam. Oh ye mereka bagi letak 2 keping je. 1 je lah dulu… eh jangan ambil dan guna tanpa kebenaran ye. Tuhan nampak..ghehehe~

Nubhan AF6

Haa lagi satu enchantedStudio dah tambah lighting set baru.  Jadi ada la pilihan nak budget atau mahukan kualiti. Datang lah ye.

Alhamdulillah.

3 Replies to “Studio – Nubhan AF6”

  1. pergh…mantap la bro…shoot artis tu…tahniah utk korang sume…semoga makin sukses…
    ***Am ada kat Penang ni…mlm sat gi kami nak pi mkn dalca kambing….he…he..he..jgn jelesssss…..

    1. terima kaseh. tiada yg menarik pun.
      cheiisss. aku demam la pulak ni. mungkin sebab tak pekena kambing. satgi pi beli sup kambing la..ngidam

  2. assalamualaikum,abang nubhan…
    saya peminat setia abang no 1…
    sebab abang comel dan cute…
    ciri-ciri yang awin suka semua ada pada abang…
    boleh di buatkan boyfriends awin la katakan…
    awin sedang mencari…
    hihihihihi….
    abang apa kahabar???
    abang sihat???
    awin suka dngan abang sebab abang x sombong malah abang ramah orangnya..
    2 yang awin suka..
    hihihi…
    oh,ya awin lupa nak kenalkan diri awin..
    nama manja awin ialah Awin la(hihi)..
    umur awin 17 tahun..tahun ini awin SPM…
    anak bongsu dari 3 beradik…
    mcm abang la..
    hihihi…
    abang kan anak bongsu…
    walau apa pon,awin tetap surport abang dalam karier abang…
    cuma 1 yang awin nak abang jngan sombong dan lupa daratan semenjak menjadi artis ini…
    misal kata abang mcm 2 awinx kan surport abang sebab abang sudah menjadi artis lepas tu abang sombong,hidung tinggi..
    2 awin x suka…
    terlebih dahulu awin mintak maaf kalau awin ada terkasar bahasa dngan abang..
    maafkan awin..
    ok lah awin nak mintak diri dulu..
    assalamualaikum….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *