Anan Adli & Redzlin – Maternity Photography Session – Shah Alam, Putrajaya, Banting

Bismillah,
hi! Nak share dengan viewers semua my 1st maternity shots. Maternity dalam Bahasa apa ye? Kalau ikut Google Translate “Maternity” bermaksud bersalin. Tapi mana kena. Belum bersalin lagi. Ada cadangan perkataan lain? Maternity photography session tukar jadi sesi fotografi mengandung? Gila buruk nama. Fotografi ibu mengandung? Fotografi ibu hamil? Bapa pun ada nih. Haha. Apa² lah. Kami merantau ke 3 tempat yang jauh², Shah Alam, Putrajaya dan Banting.



Tak cukup? Nak tengok lagi gambar? Nak buat reference? Nak booking photography session? Ada banyak lagi gambar lain dalam entry ni.
Continue reading “Anan Adli & Redzlin – Maternity Photography Session – Shah Alam, Putrajaya, Banting”

Persatuan Jurugambar Perkahwinan dan Potret Melayu Malaysia.

Malay Wedding and Portrait Photographer

Malay Wedding & Portrait Photographer Malaysia, MWPPM adalah satu persatuan yang didaftarkan untuk menyatukan jurugambar perkahwinan dan potret Melayu, bagi menjaga kebajikan ahli-ahlinya serta menjaga standard pasaran dan kualiti fotografi perkahwinan Melayu.
MWPPM® di daftarkan secara rasminya sebagai sebuah persatuan di Malaysia pada tanggal 18 Januari 2012. (0219-12-SEL)

Masyarakat berpeluang melihat hasil kerja dan memilih jurugambar perkahwinan yang berkualiti yang terdiri daripada ahli-ahli MWPPM yang diiktiraf.