Azim & Fareeza – KL Wedding Reception

Thanks Azim & Fareeza for your great cooperation! sanggup berbasah skali demi utk gambar kahwin yg lain dari biasa! *clap clap*. tukang buat gambar gila ni perlukan subjek yg gila2. ahaks!

so who’s next? what’s next?underwater wedding(again?)? base jump wedding? skydive wedding? bring it on! tak berani? byk lagi style lain yg tak extreme. takkan nak gambar lebih kurang sama dgn org lain kan? lambat booking tak jamin available ye….hehe

ok cepat email for appointment skrg!

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

Royal Wedding – Tengku Nurul Kamalia & Ahmad Najmi

royal-wedding-photographer-malaysia

Perkahwinan Diraja – Tengku Nurul Kamalia & Ahmad Najmi
Tarikh : 10 Oktober 2008 ~ 12Oktober 2008
Lokasi : Istana Abu Bakar, Pekan, Pahang.

The Royal Wedding Photographers
The Royal Wedding Photographers

Pengalaman yang sangat berharga. Penuh protokol, penuh adat dan banyak knowledge input. Sangat mencabar sebab LED ambient light berubah-ubah, position tak boleh ubah. Itu je lah angle yang dapat.

Terima kasih kerana memilih kami!

P/s Ada kelapangan nanti kami share majlis dan adat lain sepanjang majlis ini =)