Kat & Azri – Tugasan bersama KuKuBesi

Bulan lepas ikut KuKuBesi untuk tugasan jurufoto perkahwinan di Temerloh. Ikut sebab nak refresh skill lah kononnya. Biasanya bila jadi jurufoto kedua adalah lebih santai dan lebih banyak creative shots oleh diambil. Sambil dapat berkongsi ilmu dengan orang lain. Dapat buat outdoor dgn pencahayaan yang menyeronokkan. Yeay!  Sambil tu jalan² cari awek. kekeke.

Anan lah
“Senaman muka – Kerut kepanasan”

Berberapa gambar syok sendiri…ketik lah untuk lihat gambar besa yee…

copy-of-dsc_0961-copydsc_0970-copydsc_1041-copydsc_1076-copy

Dan aksi orang itu…
dsc_1093-

dsc_1097-copy-5001

Wehehehe~

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

PLKN – Latihan Menembak

PLKN-NS
Minggu lepas ada tugasan fotografi di Kem PLKN White Resort (whiteresortcamp.com – web ni pun saya buat), Pulau Pinang. Ada aktiviti menembak. Sekali lagi dapat berjumpa dengan adik² comel.  Tiap² tahun comel². heheee~. Terima kasih lah kepada tukang ambil gambar ni.

Baik, kurangkan merepek. Letak lah sekeping potret… Susah gak potret ni ye…Ketik lah…

dsc_0016-copy-copy

Jutaan terima kasih kepada semua yang memberikan kerjasama! Setakat ini saya rasa Kem White Resort ini adalah yang terbaik berbanding kem lain. Kalau ada adik² tak dipanggil menyertai PLKN tapi ingin sertai, buat permohonan penyertaan  sukarela. Kemudian mohon lah kem ni. Terbaik! Komandan best, jurulatih best², kemudahan best².

OK, jumpa lagi dalam masa terdekat!Heee~

*Teringat dulu setahun lepas mula² datang camp ni, teringat kat gambar ni:
PLKN-NS-Through The Looking Glass