Majlis Perkahwinan – Kamarul & Maslina

Kamarul & Maslina
Bismillah,
majlis berlangsung di SP, Kedah.Ā  Sg. Petani lah. Syukur, family pengantin sangat mesra. Sebab tu aku lebih suka tidur umah pengantin atau dekat dgn diorang. Taklah demand sangat nak tidur hotel ke naik flight ke. Bas pun boleh. Bond dengan family members tu yang penting. Gegegege. Dan sekali lagi hujan memberi rahmat. Langit yang dramatik. Tak perlu super impose. Belasah padang bola je. hehe. I’m out of energy, out of ideas but lots of luck. Terima kasih Tuhan. Orait, penat tak habis lagi, korang enjoy je la apa yang ada. Ketik lah untuk tengok saiz besar sikit… nanti kemaskini lagi. Yang buruk tu dari aku, yang best tu datang dari Dia. Terima kasih šŸ˜‰
dsc_1091-copydsc_1094-copydsc_1098-copydsc_1102-copydsc_1241-copy"nak tgk mana nih? sini ke?" "Gotcha on candid camera!"dsc_1275-copydsc_1300-copydsc_1377-copydsc_1389-copydsc_1391-copydsc_1415-copydsc_1584-copydsc_1612-copy

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

Manipulasi Foto

Bismillah,

Ketik lah utk view lagi besar:

istana-enchanted
istana-snow

Perkhidmatan manipulasi foto juga disediakan bagi mereka yang inginkan sesuatu yang luar biasa. Tapi biasa lah, kerja lebih upah lebih. hehehe. Asalkan anda berpuas hati. šŸ˜‰

*Foto asal oleh Paveyhack @ paveyhack.fotopages.com
*Lokasi sebenar di Putrajaya.

Kat & Azri – Tugasan bersama KuKuBesi

Bulan lepas ikut KuKuBesi untuk tugasan jurufoto perkahwinan di Temerloh. Ikut sebab nak refresh skill lah kononnya. Biasanya bila jadi jurufoto kedua adalah lebih santai dan lebih banyak creative shots oleh diambil. Sambil dapat berkongsi ilmu dengan orang lain. Dapat buat outdoor dgn pencahayaan yang menyeronokkan. Yeay!Ā  Sambil tu jalanĀ² cari awek. kekeke.

Anan lah
“Senaman muka – Kerut kepanasan”

Berberapa gambar syok sendiri…ketik lah untuk lihat gambar besa yee…

copy-of-dsc_0961-copydsc_0970-copydsc_1041-copydsc_1076-copy

Dan aksi orang itu…
dsc_1093-

dsc_1097-copy-5001

Wehehehe~

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

PLKN – Latihan Menembak

PLKN-NS
Minggu lepas ada tugasan fotografi di Kem PLKN White Resort (whiteresortcamp.com – web ni pun saya buat), Pulau Pinang. Ada aktiviti menembak. Sekali lagi dapat berjumpa dengan adikĀ² comel.Ā  TiapĀ² tahun comelĀ². heheee~. Terima kasih lah kepada tukang ambil gambar ni.

Baik, kurangkan merepek. Letak lah sekeping potret… Susah gak potret ni ye…Ketik lah…

dsc_0016-copy-copy

Jutaan terima kasih kepada semua yang memberikan kerjasama! Setakat ini saya rasa Kem White Resort ini adalah yang terbaik berbanding kem lain. Kalau ada adikĀ² tak dipanggil menyertai PLKN tapi ingin sertai, buat permohonan penyertaanĀ  sukarela. Kemudian mohon lah kem ni. Terbaik! Komandan best, jurulatih bestĀ², kemudahan bestĀ².

OK, jumpa lagi dalam masa terdekat!Heee~

*Teringat dulu setahun lepas mulaĀ² datang camp ni, teringat kat gambar ni:
PLKN-NS-Through The Looking Glass