Fashion Photoshoot – Kurta Bangsawan Cirgaro Apparel

baju raya kurta lelaki moden 2018

Bismillah,
alhamdulillah diberi kepercayaan oleh Cirgaro Apparel untuk menjayakan kempen promosi kurta pertama mereka, Kurta Bangsawan (2016). Alhamdulillah dengan produk yang cantik, kami cuba yang terbaik untuk gambar dan video yang cantik, Cirgaro berjaya menjadi trend setter untuk kurta di Malaysia. Masa tu tak ramai buat kurta lagi² yang pakai design zip.

So far saya sendiri memiliki dan sangat berpuas hati dengan kurta keluaran Cirgaro.  Ada 5 pasang okay. Sangat selesa, terasa lebih handsome, lebih berkeyakinan. Terus jadi pakaian rasmi kalau ada job wedding photography. Untuk job wedding biasa pakai kelabu atau hitam lah. Kalau attend majlis ke, gi surau ke ataupun lepak mamak warna lain ada. Baju raya lelaki ? Kurta Raya ? Banyak kurta pilihan menarik / terbaik oleh Cirgaro. Ini review saya sebagai customer saya.

Jom tengok gambar lain…

baju raya kurta raya 2018

Kami shoot studio dan outdoor. Studio shoot untuk catalog online store Cirgaro. Sekali dengan editing service.

Kain dia best. Soft to skin dan berangin je rasa. Guna cotton linen Korea kalau tak silap. Zip YKK memang terkenal dengan ketahanan lah. Cutting dia pun cun. Dia smart fit. ‘A’ cutting. slim kat dada dan relaxed di pinggang untuk perut sedikit boroi macam saya ni. LOL! Pilihan warna pun banyak. Sizing S-3XL.

So raya tahun ni boleh la try² tengok cirgaro.com atau datang ke butik Cirgaro di Plaza Shah Alam, seksyen 9 Shah Alam. Bukan raya je. Majlis rasmi atau smart casual ataupun ke masjid ataupun baju sedondon dulang boys, saya recommend Cirgaro. Saya tak dapat commision atau paid review pun tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top