Fashion Photography – Primadona Tunic & Adalya Ombre Jubah

Studio fashion photography session for Cirgaro Apparel. Apa yang best kali ni Primadona Tunic 2016 Cirgaro pakai kain best yang sama dengan kurta best seller Cirgaro. Jadi kita semua ada pilihan untuk couple set / sedondon.

Fuh berusaha keras nak lipat origami burung dengan nak gantung lagi tapi berpuas hati dan berbaloi.

 

Jom tengok gambar lain…

Sebenarnya ada banyak warna yang kami shoot. Barang perempuan saya tak boleh review lah. Sebab tak beli. Huhu. Tapi tunic tu memang nampak modern lah. Cantik. Kain mahal katanyaaa. Labuh cover punggung. Wudhu friendly dan nursing friendly. Tak tau lah ada stock lagi atau dah sold out masa penulisan ni.
Boleh tengok terus website diorang cirgaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top