Anan Adli & Redzlin – Maternity Photography Session – Shah Alam, Putrajaya, Banting

Bismillah,
hi! Nak share dengan viewers semua my 1st maternity shots. Maternity dalam Bahasa apa ye? Kalau ikut Google Translate “Maternity” bermaksud bersalin. Tapi mana kena. Belum bersalin lagi. Ada cadangan perkataan lain? Maternity photography session tukar jadi sesi fotografi mengandung? Gila buruk nama. Fotografi ibu mengandung? Fotografi ibu hamil? Bapa pun ada nih. Haha. Apa² lah. Kami merantau ke 3 tempat yang jauh², Shah Alam, Putrajaya dan Banting.



Tak cukup? Nak tengok lagi gambar? Nak buat reference? Nak booking photography session? Ada banyak lagi gambar lain dalam entry ni.
Sambungan………….






Pagi sesi fotografi di Shah Alam. Tengah hari Putrajaya. Petang dekat Banting. Penat sangat sampai nak balik Shah Alam pun berhenti halfway tidur sekejap.
Penat tapi kami sangat enjoy. Kesimpulanya photographer gila²+client gila²=gambar fun gila. Hehee.
Thank you for viewing. Really appreciate your time here! =)

91 Replies to “Anan Adli & Redzlin – Maternity Photography Session – Shah Alam, Putrajaya, Banting”

  1. Salam,

    How much ya maternity photo shoot ni? let say i nak 2-3 hours je and 1 location. u buat x white background tu(ntah apa namanya)..?TQ

    Ramlah.019-2751313.

  2. Hi, I am interested with your maternity shoot. It looks fun and different from the conventional shoot. Can you send me a quote? My estimated due date is Oct 2013.
    Cheers!

  3. Can you give me the details for the maternity photoshoot. Sempat tak kalau nak shoot sbm raya? Heres my contact 0129007024. Thanks. Just 1 location and a few hours session will do.

  4. Hi anan amri,

    Sangat interested maternity photoshoot u. Please email quotation to me. My due dec 2013. Tqvm…:)

  5. Hi, i interested nak amik maternity photoshoot with my hubby and 2 daughters.. Boleh u email package maternity photoshoots yg u ada.. I tak larat sampai 3 location kalau 1-2 hours outdoor package ada tak? Email me at farrah.abidin@khazanah.com.my thanks..

  6. Salam boleh emailkan package for maternity photoshoot x?area nk bt photoshoot sekitar KL je.

    Terima kasih.

    Sue.

  7. Mcm mana sy nak hubungi awak?blh awk sms nmbr ke nmbr sy utk tahu pakej photoshoot maternity nie berapa?
    0122727560-ana

  8. Salam n hai Anan.. 🙂

    boleh bg sy quotation utk maternity photoshoot?
    Sy di Cheras. Sy nak buat di 1 tempat saja.

  9. Assalam,,hai sy brminat untk sesi maternity photoshoot,,bley pm full pakej??please contct me at +60108283418…thank you..

  10. Hai. blh bg details utk maternity photoshoot camni? saya stay kt klang.. or blh je area2 berdekatan.. thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *